AUTO’S Een auto die voortdurend op de weg zit komt per dag meer dan 5.000 keer op iemands netvlies. De activiteit van een gemiddeld wagenpark vindt voor circa 70% op de weg plaats. Betere reclame is bijna ondenkbaar. Wij beletteren uw auto met duurzame folies in alle lettertypen en kleuren. De folie die we gebruiken is, net als onze andere kwaliteitsfolies, vervaardigd met UV-bestendige inkten van een hoge printkwaliteit.
Het grote voordeel van belettering is dat het een relatief goedkope en snelle manier is om je bedrijf zichtbaar te maken. Bovendien kan je de belettering altijd aanpassen of verwijderen wanneer dat nodig is. Kortom, belettering is een slimme keuze voor iedere ondernemer die snel en effectief wil opvallen!
SNEL EN ZICHTBAAR
AUTO’S Een auto die voortdurend op de weg zit komt per dag meer dan 5.000 keer op iemands netvlies. De activiteit van een gemiddeld wagenpark vindt voor circa 70% op de weg plaats. Betere reclame is bijna ondenkbaar. Wij beletteren uw auto met duurzame folies in alle lettertypen en kleuren. De folie die we gebruiken is, net als onze andere kwaliteitsfolies, vervaardigd met UV- bestendige inkten van een hoge printkwaliteit.